Παραλία Διονυσίου

Χαλκιδική

Green Paradise Studios Dionisiou Halkidiki

Η Παραλία Διονυσίου είναι μια όμορφη γωνιά στην Δυτική Χαλκιδική, ένα τυπικό ελληνικό χωριό, μόλις 2 χλμ από τα Νέα Μουδανιά.

Παραλία Διονυσίου Χαλκιδική

Η Παραλία Διονυσίου είναι ένα τουριστικό χωριό. Υπάρχει μια μεγάλη αμμώδη παραλία κατά μήκος του χωριού. Η παραλία είναι ελεύθερη για όλους, στην οποία μπορείτε να πάτε με τον δικό σας εξοπλισμό. Επίσης μπορείτε να βρείτε και beach bars, όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα ποτό – καφέ και να χρησιμοποιήσετε τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες τους δωρεάν.

Ο βυθός της θάλασσας είναι ιδανικός υπάρχουν ορισμένες περιοχές με βότσαλα και κάποιες περιοχές με άμμο. Η είσοδος στη θάλασσα είναι μεγάλη και επίπεδη, που κάνει τις παραλίες ιδανικές για διακοπές με τα παιδιά.

Ο οικισμός της Παραλίας (παραλία) Διονυσίου δημιουργήθηκε το 1964 από τους κατοίκους του παλιού χωριού Διονυσίου, που ιδρύθηκε το 1922, μόλις λίγα χιλιόμετρα πιο βόρεια, από πρόσφυγες που ήρθαν εδώ από την Κωνσταντινούπολη.

Εδώ μπορείτε να περάσετε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης κατα τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Κάντε μια βόλτα κατά μήκος του πεζόδρομου δίπλα στην παραλία και απολαύστε τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών.

Green Paradise Studios, Παραλία Διονυσίου, Χαλκιδική (Νέα Μουδανιά), 63200
+30 23730 25014, +30 6974 870012,
info@green-paradise.gr

ΜΗΤΕ: 09 38 Κ 12 3Κ 07370 0 0

| Όροι Χρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | COVID-10 Πληροφορίες |